Søg

 Super Meat Boy
mandag d. 20. juni 2011
- Skrevet af Dannie Thomsen Rasmusson Udskriv Anmeldelse Opret pdf fil af Anmeldelse
Kommentarer: 0
Læst: 25106
Ikke bedømt -

Splat! ’Motorsavsmassakren’ kan man næsten kalde Super Meat Boy. Den skræmmende og motorsavssvingende figur lemlæster dig gang på gang, så du ligger spredt ud over hele banen igen og igen... Og igen.

anpic1_supermeatboy.jpg

Super Meat Boy er et vanvittigtsvært, brutalt, nervepirrende og underholdende platformspil.
Som gammel Mario spiller er jeg selvfølgelig klar til udfordringen, som jeg tager med højt hævet hoved. Jeg må dog snart sande, at  at mine rustne evner og præcisionshop ikke er, hvad de har været. I spillet straffes du hårdt for den mindste fejl. Et fejlbedømt hop eller en forkert bevægelse udløser ofte en lang sætning af mindre charmerende bandeord og hævngerrige ønsker. Men ikke desto mindre er det en god fornemmelse, når du endelig kommer igennem den barbariske bane.Nydelsen varer dog kun kort, for snart er du kastet ud på en ny bane, der om muligt er mere absurd og morderisk end den bane du lige kommer fra!

Som spiller styrer du den smilende lille kødklump, ’Meat Boy’, hvis kæreste,’Bandage Girl’, er blevet kidnappet af den onde og forhadte Dr. Fetus.Historien adskiller sig ikke fra andre platformspil i samme stil, hvilket dog ikke er vigtigt, idet spillet ikke er bygget op omkring dets historie. Tværtimod stiller spillet store krav til dig som spiller.

anpic2_supermeatboy.jpg

I spillet presses du gang på gang til det yderste for at gennemføre de ondskabsfulde baner. Det giver efter min mening en god struktur i spillet, som kører i et ganske glimrende tempo. Sjældent står du stille i mere end to – tre sekunder. Grafisk er spillet fint, ikke ekstravagant men heller ikke dårligt, det er som man forventer af et platformsspil. Musikken er godt skruet sammen på de mere end 110 baner, og lydeffekterne er perfekte og giver en god stemning, specielt lyden af Meat Boys slimede løben mellem de hvinende savklinger.

anpic3_supermeatboy.jpg
En af de frygtelige bosser.

Spillet kan holde dig kørende i flere timer. Udover de morderiske baner, hvor du skal hoppe over den ene halsbrækkende kløft efter den anden, skal du også igennem de kendte Boss levels i slutningen af hver verden.  Her skal du løbe fra kæmperobotter med motorsave, slås med gigantiske monstre, og så vidt muligt holde tungen lige i munden, for her sker der virkelig ting og sager.

Det er muligt at gemme dine replays, sammenligne rekordtider med andre spillere og samle bandager, der er gemt de mest vanvittige steder i mange af banerne. Disse bandager vil lukke op for diverse andre platformfigurer, der hver især har deres helt egne egenskaber.


Alt i alt syntes jeg, at Super Meat Boy er et fantastisk wakeup call til platforms genren. De flot designede baner, de seje lydeffekter, og de mange, mange spiltimer gør, at denne cocktail af et spil til bare 9.99 Euro, vil få mange til at juble. Derfor har jeg valgt, at give Super Meat Boy en flot karakter på 8/10.

Hvis du kan holde hovedet koldt, styre dine lyster til at skrige i frustration, og i alle tilfælde er vild med monstrøse baner, hvor du helt sikkert vil dø mere end 100 gange, så er Super Meat Boy et platformsspil du ikke bør gå uden om.

Få så gang i det kvalitetskød!

Anmelderens
karakter
8


Du skal være logget på for at kunne skrive kommentarer - Log på, eller hvis du ikke er medlem klik her for at tilmelde


Kommende Spiludgivelser

rel_pic1.jpg
10/1/2012
Choplifter HD (PC, X360, PS3)
27/1/2012
Resident Evil: Revelations (3DS)
30/1/2012
Call of Cthulhu: The Wasted Land (iP)
3/2/2012
SoulCalibur V (X360, PS3)
>> Se hele listen
Spilarkiv

ArmA 2 Supreme Commander Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City
Antal spil i arkivet: 42
De 3 seneste spil:
Metro 2033 Titan Quest Half life 2

Seneste forumindlæg

Spil fra fortiden
Så jeg købte Heroes of Might and Magic 3 fra GOG h...
Skrevet af ChristianC
d. 14. jun : 13:54

Re: Gothic 4
Er helt enig med dig. Synes demoen skuffede lidt, ...
Skrevet af Toadrunner
d. 09. okt : 16:35

Gothic 4
Hentede Gothic 4 Demo'en igår, gennemførte Demoen ...
Skrevet af DennisT
d. 08. okt : 14:10

Re: [afstemning] BEDSTE PC SPIL!!! DIN MENNING
Det svært at sige. Synes faktisk godt at GTA spill...
Skrevet af Ciop
d. 30. jan : 19:34

Re: [afstemning] BEDSTE PC SPIL!!! DIN MENNING
Virtuelt Action Spil så du tager en dragt på og ko...
Skrevet af degn11
d. 30. jan : 11:13

Tags


menu_spilarkiv.jpg
menu_e310.jpg
menu_job.jpg
Game Download Shop