Søg

 
[ Tilbage til listen ]


[ Tilbage til kategorierne]

Batman Arkham Asylum
Singleplayer = Singleplayer


(Dansk)
Platforme: PC, X360 & PS3

Batman: Arkham Asylum præsenterer spillerne for et unikt, mørkt og atmosfærefyldt eventyr, hvor de føres ind i de mørkeste dele af Arkham Asylum – Gotham’s psykiatriske hospital for sindssyge kriminelle. Spillerne må bevæge sig i skyggerne og sprede frygt blandt deres fjender, samtidig med at de kommer til at stå ansigt til ansigt med både Jokeren og en række af Gotham City’s mest frygtede skurke, der har taget magten over sindssygeanstalten. Ved hjælp af et velvoksent arsenal af Batman's klassiske opfindelser og færdigheder vil spillerne blive forvandlet til lydløse jægere i forsøget på at bremse Jokeren's vanvittige planer. Batman: Arkham Asylum bygger på en original historie skabt eksklusivt til spillet af den anerkendte Batman-forfatter og femdobbelte Emmy-vinder, Paul Dini, som bl.a. har stået bag manuskripter til den første sæson af TV-serien Lost og Batman: The Animated Series.

Med fantastisk grafik og dystre, faretruende omgivelser byder Batman: Arkham Asylum på en række varierede spilmuligheder, der flytter grænserne for alle action-, adventure- og superheltespil.

  • Udnyt det unikke FreeFlow-kampsystem til intuitivt at sammensætte utallige slagkombinationer, der hjælper dig igennem opgørene med de enorme flokke af Jokeren's håndlangere i brutale nærkampe.
  • Udforsk omgivelserne som Batman, VERDENS SEJESTE DETEKTIV, ved at løse indviklede gåder ved hjælp af topmoderne værktøj som fx røngtenscanning, fingeraftryksaflæsning, Amido Black’-spray og en særlig feromon-søger.
  • Gå i flæsket på Gotham's mest legendariske kriminelle inklusive Jokeren, HARLEY QUINN, VICTOR ZSASZ og KILLER CROC
  • Forvandl dig til en usynlig jæger ved hjælp af Batman's frygtede snigangreb og det unikke udsigtspunkt-system, der gør det muligt at følge og jage fjenderne, uden at de ser dig.
  • Vælg mellem flere forskellige former for angreb som fx at svinge dig ned fra oven eller smadre gennem vægge. Eller brug dit jæger-kamera til at kigge nærmere på begivenhedernes centrum.
  • Udforsk alle hjørner af Arkham Asylum og bevæg dig frit rundt på den legendariske ø, der for første gang præsenteres i sin rå og realistiske helhed.
  • Prøv på alle måder, hvordan det er at være BATMAN, når du gør brug af alt fra BATARANGER, eksplosivt gele, batkloen og dine soniske våbe til den uundværlige svingline.
  • Få adgang til endnu flere hemmeligheder ved at gennemføre skjulte udfordringer, der er fordelt rundt om i omgivelserne og udvikle og justér på dit udstyr ved at optjene erfaringspoint.
  • Udnyt din superhelts komplette bevægelsesfrihed ved at bruge Batman's kastekrog til at nå alle de steder, du kan komme i tanke om, springe ned fra selv de højeste punkter og svæve i alle retninger.


[ Officielle site ]
[ Wikipedia ]
Batman Arkham Asylum - spillere:
Kommentarer


Kommende Spiludgivelser

rel_pic1.jpg
10/1/2012
Choplifter HD (PC, X360, PS3)
27/1/2012
Resident Evil: Revelations (3DS)
30/1/2012
Call of Cthulhu: The Wasted Land (iP)
3/2/2012
SoulCalibur V (X360, PS3)
>> Se hele listen
Spilarkiv

Batman Arkham Asylum Aion Blood Rayne 2
Antal spil i arkivet: 42
De 3 seneste spil:
Metro 2033 Titan Quest Half life 2

Seneste forumindlæg

Spil fra fortiden
Så jeg købte Heroes of Might and Magic 3 fra GOG h...
Skrevet af ChristianC
d. 14. jun : 13:54

Re: Gothic 4
Er helt enig med dig. Synes demoen skuffede lidt, ...
Skrevet af Toadrunner
d. 09. okt : 16:35

Gothic 4
Hentede Gothic 4 Demo'en igår, gennemførte Demoen ...
Skrevet af DennisT
d. 08. okt : 14:10

Re: [afstemning] BEDSTE PC SPIL!!! DIN MENNING
Det svært at sige. Synes faktisk godt at GTA spill...
Skrevet af Ciop
d. 30. jan : 19:34

Re: [afstemning] BEDSTE PC SPIL!!! DIN MENNING
Virtuelt Action Spil så du tager en dragt på og ko...
Skrevet af degn11
d. 30. jan : 11:13

Tags


menu_spilarkiv.jpg
menu_e310.jpg
menu_job.jpg
Game Download Shop